Image


Over ons
____

 

Autobedrijf Den Hartogh bezit al sinds 1969 een officieel Nissan dealerschap, wat toen nog bekend stond onder de naam Datsun. Tegenwoordig zijn wij erkend Nissan reparateur. Met altijd tussen de 40 en 50 auto’s op voorraad, vijf monteurs en een moderne werkplaats staan wij altijd voor u klaar.

Historie

In 1947 begon Arie den Hartogh een garagebedrijf, waar de werkzaamheden zich vooral concentreerden op de reparaties van landbouwvoertuigen. Onder de naam Garage AMRI (Automobielen Motoren Reparatie Instelling) verkreeg hij in 1969 het Datsun dealerschap. Nadat zijn zonen een aantal jaren later het bedrijf overnamen, wordt het tegenwoordig gerund door Nanne, Arjen en Anthonie.

BOVAG

Wij zijn aangesloten bij de BOVAG, waardoor u zeker bent van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.

historie 1.jpg
Team