Image

 

Verkoop

_____

 

Bij Autobedrijf Den Hartogh helpen we u graag bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto. Laat u overtuigen door onze service, gemoedelijke sfeer en kwaliteit.

U vindt bij ons:

  • Een eerlijk advies
  • Een proefrit is geen probleem
  • Mogelijkheid tot financiering
  • Reële vraag- en inruilprijzen

Onze occasion-voorraad

Ons aanbod is gekoppeld aan een streng en selectief inkoopbeleid. Enkel eerste klas occasions worden door ons ingekocht en aangeboden. Zo kunnen wij onze kwaliteitsnorm bewaken. Zaken als de juiste motorisering, bekende onderhoudshistorie, kloppende kilometerstand en netheid zijn voor ons van het grootste belang bij inkoop. Uiteindelijk zijn die zaken tekenend voor de kwaliteit die wij leveren en juist daar willen wij ons in onderscheiden.

Nieuwe personenwagens

U kunt bij ons ook nieuwe auto’s kopen. De modellen van Nissan bieden voor ieder wat wils. Heefu een specifiek model op het oog? Wij kunnen deze gerust voor u bestellen, zodat u in uw favoriete model kan rijden. Klik op de button onderaan deze pagina om alle modellen van Nissan te bekijken. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Nieuwe bedrijfswagens

Wij bieden ook de nieuwste bedrijfswagens van Nissan aan. Klik hieronder om alle modellen te bekijken en neem voor meer informatie contact met ons op.

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons aanbod? Neem dan een kijkje in onze online showroom. U bent van harte welkom voor een bezichtiging of proefrit. Wilt u zeker weten of de auto die u op het oog heeft aanwezig is? Dan kunt u van tevoren bellen naar 0595 412236. Zo kan eventueel een onnodige reis worden voorkomen en kunnen wij rekening houden met uw komst!

 

verkoop autoberijf Den Hartogh