Werkplaats

Autobedrijf Den Hartogh verzorgt graag het onderhoud, APK en reparatie van uw auto, ongeacht welk merk. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor ruitvervanging en schadeherstel. Bovendien hechten wij veel waarde aan kwaliteit en service. Ons autobedrijf is dan ook meerdere malen beloond voor onze servicegerichte instelling.

 

APK for life

Onze APK-keurmeesters kunnen de verplichte APK-keuring voor u uitvoeren. Naast onze scherpe tarieven voor de APK-Keuring bieden wij nog een unieke service. Wanneer u bij ons een nieuwe of gebruikte Nissan koopt, ontvangt u bij deze auto gratis APK for Life. Hiermee is uw auto verzekerd van gratis APK, hoe lang de auto ook meegaat. Kijk voor de voorwaarden op www.APKforLife.nl of vraag ons of uw auto voor deze service in aanmerking komt.

Onderhoud en reparatie

Voor vakkundig onderhoud en reparatie aan uw auto bent u bij ons aan het juiste adres. Om uw auto in topconditie te houden is het belangrijk om naast de verplichte APK-keuring ook onderhoud uit te laten voeren. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw auto en voorkomt problemen onderweg.

Rapid service

Voor kleine reparaties zoals het vervangen van lampen, ruitenwissers, bandreparatie, controleren van de bandenspanning, diagnose stellen of het peilen van olie bent u altijd welkom zonder afspraak. Een groot aantal van deze reparaties kunnen wij aan uw auto uitvoeren terwijl u wacht. Terwijl u geniet van een kopje koffie of thee, zorgen wij dat u zo spoedig mogelijk, maar vooral veilig de weg op kunt.

Vervangend vervoer

Wij bieden u de mogelijkheid om gebruik te maken van een van onze leenauto’s wanneer uw auto bij ons staat voor onderhoud, APK, reparatie of schadeherstel.