Image

 

Schade- & ruitreparatie
____
 

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Het ene moment rijdt u zorgeloos in de auto en even later zit u met de gevolgen van een aanrijding, waardoor schade is veroorzaakt aan de auto. Gelukkig kunt u bij Autobedrijf Den Hartogh terecht voor vakkundig en snel schadeherstel. In onze werkplaats zullen we er alles aan doen om de schade van uw auto te repareren.

We begrijpen dat schade aan de personen- of bedrijfsauto vragen kan oproepen. Daarom zorgen we voor een professionele inspectie en schadeherstel aan de auto. Ook kunnen wij de schadeafwikkeling verzorgen en zijn we in staat om de schade te taxeren.

Heeft u een leenauto nodig of bent u op zoek naar hulp bij de afwikkeling met de verzekeringsmaatschappij? Wij kunnen op alle mogelijke manieren helpen. Kortom, de allerbeste service om u en uw auto weer zo snel mogelijk veilig de weg op te laten rijden. Zo bent u verzekerd van een spoedige schade-afhandeling en een hersteld voertuig.

Glasservice

Wij hebben een glasheldere oplossing voor een sterretje in de voorruit van uw auto. In de meeste gevallen kunnen wij zo’n sterretje zelfs gratis voor u repareren. Door het sterretje te laten repareren, voorkomt u dat het sterretje doorscheurt en de complete ruit vervangen moet worden. Uiteraard kunnen wij ook uw voorruit vervangen, maar een dergelijke reparatie is niet altijd gratis. Bovendien neemt het vervangen van de complete voorruit veel meer tijd in beslag dan het repareren van een sterretje. Laat daarom een ster in uw voorruit zo spoedig mogelijk door ons repareren. (Vraag ons vóórdat wij de reparatie uitvoeren, wat de voorwaarden zijn van de gratis reparatie.)

Heeft u schade aan uw auto of wilt u meer weten? Neem contact met ons op.

 

schade.jpg